Koken Met Gedroogd Voedsel
Productomschrijving
Koken Met Gedroogd Voedsel
Het vervolgboek van Handboek Voedsel Drogen van Claudia Kuyken. Het drogen van voedsel is de oudste en eenvoudigste manier voor het conserveren van voedingsmiddelen. Het water wordt hierbij uit de voeding verwijderd, waardoor voedingsmiddelen worden verduurzaamd en in goede conditie bewaart blijven.
Het boek 'Koken Met Gedroogd Voedsel' is ideaal voor mensen die niet duren ingrediënten willen kopen bij een speciaalzaak, voedsel niet meer willen weggeven, mensen met een moestuin en mensen die al voedsel drogen maar niet weten welke gerechten er gemaakt kunnen worden van gedroogde groenten, fruit en kruiden.
In het boek staan meer dan 130 recepten voor iedere dag. Smoothies, sapjes, drankjes en cocktails, hapjes, sauzen, ontbijt- en lunchgerechten, kruidenboter, soepen, groenten, hoofd- en bijgerechten, nagerechten en desserts.
99% van de recepten zijn vegetarisch en glutenvrij. Naast gedroogde groenten, fruit en kruiden heeft u ook verse ingrediënten nodig zoals melk, bloem, yoghurt, aardappelen, pasta, vlees en vis. Het is dus echt een kookboek.
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 9789082235418
- SKU
- 9789082235418